Over Beachclub ZuiderduinHeerlijk op het strand

Ben je op zoek naar een gezellig restaurant aan zee? Beachclub Zuiderduin is gelegen op een van de mooiste stranden van Nederland.

Met relaxte loungefauteuils en zonnebedden, prachtige terrassen en ‘s avonds heerlijke barbecues is het dé locatie aan zee om te genieten van een uitzicht dat nooit verveelt! In de andere jaargetijden kun je ook komen genieten van heerlijke seizoensspecialiteiten.

Reserveren

Overnachten in WestkapelleFletcher Zuiderduin Beachhotel

Het Fletcher Zuiderduin Beachhotel is prachtig gelegen midden in de duinen net achter het mooie strand van Westkapelle. Omgeven door natuur en rust zal een overnachting bij dit sfeervolle hotel in Westkapelle garant staan voor een ontspannen verblijf.

Alle kamers beschikken over een modern interieur, luxe badkamers en zijn uitgerust met alle faciliteiten die u een luxe verblijf zullen garanderen. De kwaliteit van ons culinaire restaurant laat niets te wensen over. Hier kun je genieten van seizoens- en streekgerechten en een klein hapje en drankje. Voor de nodige ontspanning kun je terecht in onze sauna.

Bekijk de hotelwebsite

1
11
12
13

Reserveren

De Beachclub is buitenom de gepubliceerde openingsdagen geopend op reservering.

Neem hiervoor contact op via 0118 - 56 18 10.

 

Openingstijden

Bekijk alle openingstijden van de Beachclub.

Alle openingstijden »

Parkeergelegenheid

Parkeren bij de Beachclub is gratis.

Routebeschrijving

Bepaal je route via Google Maps.

 

Contact

De Bucksweg 2
4361 SM Westkapelle
0118 - 56 18 10
​info@zuiderduinbeachhotel.nl

Privacy Statement

Meer

Ligbedden & Cabines »
Trouwen bij de Beachclub »
Werken bij de Beachclub »

Ontvang onze laatste aanbiedingen

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.